Hypotheken

Als onafhankelijk bemiddelaar kunnen wij bij de meeste hypotheekaanbieders terecht. Daardoor kunnen we altijd de voor u best passende hypotheek tegen de beste tarieven en voorwaarden aanbieden. Omdat u ons betaalt voor het advies (wij ontvangen geen provisie) is onze onafhankelijkheid gegarandeerd.

Hoe werken wij?

Samen met u inventariseren we uw situatie, eisen en wensen.

Wat is voor u belangrijk bij een hypotheek? Wat zijn uw plannen nu en in de toekomst? Hoe ziet uw leven er uit (alleen, samen, kinderen, activiteiten, wensen?) Hoe staat u in het leven (zeker, risicovol?)

We leggen u uit hoe een hypotheek in elkaar zit en welke beslissingen van belang zijn.

Wilt u sparen, beleggen? Wat wilt u geregeld hebben als u of uw partner komt te overlijden? Of als u arbeidsongeschikt of werkeloos raakt? Wanneer moet de hypotheek afgelost zijn (pensioen?)

Samen met u komen we tot de voor u beste hypotheek.

Bij deze hypotheek zoeken wij dan de beste aanbieder op dat moment qua rente en voorwaarden.

Zo hebt u altijd de beste hypotheek bij de beste aanbieder!

“HOERA, EEN HYPOTHEEK”!
In 2007 schreef Edwin Vonk, samen met Wink Sabée het consumentenvoorlichtingsboek over hypotheken “Hoera, een hypotheek!” Inmiddels zijn er meer dan 20.000 van verkocht. In 2011 verscheen de vijfde, geactualiseerde druk. Dit boek is hét informatieboek om u voor te bereiden op een gesprek met een hypotheekadviseur. Vanwege wijzigingen op de hypothekenmarkt is het boek sinds 2013 helaas niet meer actueel. Tot die tijd zijn er duizenden mensen mee geholpen.