Wij

Edwin Vonk. Eigenaar

Sinds 1995 werkzaam bij Adviesburo Vonk.

Na een carrière in de topsport (triathlon) heeft Edwin voor het vak van financieel adviseur gekozen, met als specialisme hypotheken en verzekeringen. In 2007 schreef hij, samen met mede-auteur Wink Sabée het consumentenvoorlichtingsboek over hypotheken “Hoera, een hypotheek!” waarvan inmiddels meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht.

Sinds 2008 is Edwin ook opgeleid tot transformatiecoach/therapeut en begeleidt hij mensen bij persoonlijke ontwikkelingstrajecten, loopbaankeuze, echtscheiding, et cetera. Zie ook www.edwinvonk.com

Elly Punselie. Mede-eigenaar

Sinds 1998 werkzaam bij Adviesburo Vonk.

Na een carrière als personeelsmanager in de uitzend- en verzekeringswereld is Elly als kantoormanager aan de slag gegaan. Zij is medeverantwoordelijk voor het beleid en de organisatie.

Corine den Ronde

Sinds 2009 werkzaam bij Adviesburo Vonk.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringswereld is Corine onze steun en toeverlaat voor wat betreft de verzekeringsadministratie en schadeafwikkeling.

Lotte Koevoets

Sinds 2016 werkzaam bij Adviesburo Vonk

Met 5 jaar werkervaring in de hypotheek wereld is Lotte de juiste persoon voor het intern afhandelen van alle hypotheekdossiers.