Wij

Edwin Vonk. Eigenaar

Sinds 1995 werkzaam bij Adviesburo Vonk.

Na een carrière in de topsport (triathlon) ben ik sinds 1995 financieel adviseur. Daarnaast ben ik medeauteur van de bestseller “Hoera, een hypotheek!”(2007), hét consumentenvoorlichtingsboek over hypotheken waarvan er inmiddels meer dan 20.000 zijn verkocht. Een boek, geschreven op basis van jarenlange ervaring en vanuit een overtuiging dat objectieve voorlichting noodzakelijk is.

Sinds 2010, na een 3 jarige HBO opleiding, begeleid ik als transformatiecoach/-therapeut ook mensen bij diepgaande persoonlijke veranderingsprocessen. Individueel maar ook in de vorm van trainingen met als thema ‘regie op eigen leven’. (www.edwinvonk.com). Ook het bedrijfsleven helpen we met trainingen ‘regie op eigen leven’ om mensen geestelijk vitaler, energieker en weerbaarder te maken (www.me-coaching.com).
In 2012 schreef ik het boek “(T)OP! Als denken goed gaat voelen”, een autobiografisch boek over persoonlijke ontwikkeling. www.tophetboek.nl

Vanuit het project SAMEN breng ik op vrijwillige basis mensen bij elkaar voor ontmoeting, zingeving en inspiratie. www.sameninhetwittekerkje.nl
Om mensen te inspireren als het gaat om persoonlijke groei en ontwikkeling organiseer ik inspiratieavonden. Filmpjes vol inspiratie zijn terug te vinden op mijn youtube kanaal (Edwin Vonk).

Elly Punselie. Mede-eigenaar

Sinds 1998 werkzaam bij Adviesburo Vonk.

Na een carrière als personeelsmanager in de uitzend- en verzekeringswereld ben ik als kantoormanager aan de slag gegaan. Ik verzorg voor u alles op het gebied van verzekeringen.

Daarnaast ben ik natuurvoedingsadviseur en psychosociaal therapeut/coach en geef ik trainingen, workshops en doe ik individuele consulten (www.naturelly.nl).