Coaching/training

Coaching/therapie

Na het volgen van een driejarige opleiding ben ik, Edwin, inmiddels ook werkzaam als transformatie coach/therapeut. Ik begeleid mensen en bedrijven bij (persoonlijke)  veranderingsprocessen. Omdat mensen voelen dat het anders moet, dat ze het anders willen, of omdat het niet anders kan vanwege bijvoorbeeld ziekte, scheiding, overlijden, burnout of ontslag. In de zakelijke wereld begeleid ik de menselijke kant bij bedrijfssluitingen, reorganisaties, etc.. Ik doe dit werk vanuit mijn praktijk in Terheijden onder de naam Edwin Vonk coaching (www.edwinvonk.com)

Maar ook via Adviesburo Vonk. (Financiele) beslissingen gaan namelijk verder dan alleen rekensommen. Echtscheidingen, overlijden, financiële problemen, faillissement, maar ook het (mogelijk) starten van een eigen bedrijf. Gevoel speelt een grote rol.

In 2012 is mijn boek “(T)OP! Als denken goed gaat voelen” verschenen (www.tophetboek.nl) . Mijn persoonlijke verhaal van de weg die ik  zelf heb afgelegd. Bedoeld om te delen, te geven en te inspireren. pdf voorkant

Als coach kan ik uw gesprekspartner zijn en/of begeleider bij een persoonlijke ontwikkeling of (financiële) beslissing. Zonder dat het over producten gaat. Het gaat dan alleen om u.

Ook voor uw medewerker ben ik gesprekspartner. Als het even niet lekker loopt.

U kunt bij mij terecht op afspraak. De investering bedraagt voor particulieren € 60,- per uur, inclusief btw. Voor bedrijven € 85,- per uur, exclusief btw.

U kunt mij bereiken via Adviesburo Vonk (zie contactgegevens) of via Edwin Vonk coaching, 06-52046806 of edwin@edwinvonk.com